Davor Dragičević: Gospodo poslanici, vi ste im ovo omogućili!

Aktuelno

Nakon obraćanja Davora Dragičevića, oca tragično stradalog studenta Davida Dragičevića poslanicima Narodne skupštine Republike Srpske na posebnoj sjednici posvećenoj bezbjednosti u Banjaluci i Republici Srpskoj, uslijedila je petominutna pauza.

Dragičević je u svom obraćanju naveo da su se on i majka Suzana suočili sa strašnom istinom da je njihov sin David brutalno ubijen i iznio svoju verziju događaja kobne noći 17/18. marta.

– David je oko 2.30 u centru grada otet od strane većeg broja kriminalaca koji su ovaj zločin unaprijed pripremali. U 2.40 otmičari gase Davidov telefon. Sve dokaze smo dali MUP-u i oni su zloupotrijebljeni. Nakon toga otmičari Davida vode na jednu ili više nepoznatih lokacija. Moguće je da je prvo premlaćen od strane 15-20 jataka i odveden sa parkinga Metalske škole. Zašto policija nije došla na lice mjesta da prikupi tragove? Nemouće je da 15-20 ljudi nekog premlaćuje palicama i šipkama, a da ne ostane krvav trag, rekao je Davor Dragičević.

On je ponovo optužio ministra unutrašnjih poslova Dragana Lukača, direktora policije Darka Ćuluma i načelnika Uprave za teški i organizovani kriminalitet Darka Ilića i patologa Željka Karana za prikrivanje dokaza i saučesništvo u ubistvu svoga sina.

-Gospodo, vi ste im svojim glasovima omogućili da dođu na te funkcije, rekao je Davor Dragičević poslanicima i zatražio od njih da odrede rokove do kojih istraga treba da se privede kraju.

Istinito

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *