Potvrdili: “Pravda za Davida” od danas kreće sa tužbama!

Aktuelno

Otac nastradalog Banjalučanina Davida Dragičevića, Davor Dragičević, Okružnom tužilaštvu Banjaluka će danas predati prijavu krivičnog djela teško ubistvo protiv nepoznatog i još uvijek slobodnog počinioca, ili više njih!

On je dodao da su isti zločinci i danas u poziciji da čine nova nedjela zbog kojih građani masovno strepe, dok istovremeno službena lica nadležnih organa ne rade ono šta im zakoni i struka nalažu, te za šta ih građani plaćaju. Takođe, u danima koji slijede najavljen je i svojevrsan pravni presedan koji će, kako vjeruju, napraviti bar 10 000 savjesnih građana.

Takođe, Dragičević je okupljenima rekao da imana ubica i njihovih jataka ne može dati, ali da ih sve zna.

– Nemojte mi imena tražiti. To još neću reći. Imena treba sad da kažu Tužilaštvo i MUP a ja im poručujem da mi ostajemo ovdje i da nećemo živjeti zajedno sa ubicama – rekao je Davor i dodao da su “politiku sami uvukli, a da dalje moraju nastaviti mirno i dojanstveno”.

Na banjalučkom trgu pojavila se sinoć i grupa od dvadesetak momaka i djevojaka koji su rekli da su mladi glumci iz Banjaluke. Prisutnima su recitovali govor Cicerona u senatu, što je izazvalo veliko oduševljenje pa su pozdravljeni gromoglasnim aplauzom.

Agencjie

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *