Dragičević: Uzeli ste mi Đakca, uzeću vam sve

Aktuelno

Okupljanje “Pravda za Davida” danas je 55. put održano u Banjaluci na Trgu Krajine.

Davor Dragičević rekao je da je danas prošlo tačno dva mjeseca odnosno 60 dana. U tih 60 dana vlast ne nudi nikakav odgovor.

– Ja, Davor Dragičević, vam nikad neću oprostiti Đakca, ni ostalu djecu – rekao je večeras pred okupljenim Banjalučanima Davidov otac.

On je poručio svim jatacim, prikrivačima, onima koji uništavaju dokaze da se neće maknuti sa Trga dok god istina i pravda ne budu zadovoljeni, piše portal Buka.

– Uvijek ću ovdje biti, dok god ne dobijem dvije stvari, istinu i pravdu – poručio je on.

Ponovo je rekao da ova okupljanja moraju biti mirna i dostojanstvena, a osvrnuo se i na danas objavljene fotografije Davidovog tijela.

– Ono danas što sam objavio na Fejsbuku, izvinjavam se. Morao sam, to su fotografije sa reobdukcije. Vidjeli ste sami, dijete nije bilo par sati u vodi, možda nije ni bilo u vodi. Vidjeli ste povrede, vidjeli ste mučenje. Ubili ste mi dušu. Uzeli ste mi Đakca, uzeću vam sve! – kazao je Davor Dragičević.

Puštena je i Davidova pjesma “Klinac u getu” koju su svi otpjevali, a nakon toga Davor se još jednom obratio svima.

– Ako nekome bude falila dlaka sa glave, mojim prijateljima, komšijama, Pravdi za Davida, uzvratiću žestoko – rekao je Dragičević.

Pravda za Davida i u Mostaru

Građani Mostara pridružili su se pokretu “Pravda za Davida”. Tako je u 18 časova na Španskom trgu počeo skup podrške organizovan preko društvenih mreža.

Veliki broj građana okupio se na mostarskom trgu kako bi dao podršku borbi za istinu i pravdu. U Mostaru se od ranije može potpisati peticija podrške, a to je moguće učiniti i na samom skupu.

Buka.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *