Bokser koji je napao Kovačevića ipak miljenik vlasti!? (VIDEO)

Aktuelno

Marko Čolić, banjalučki bokser koji je uhapšen zbog sumnje da je učestvovao u napadu i pokušaju ubistva novinara Vladimira Kovačevića, brani se ćutanjem. Uprkos tome, ministar unutrašnjih poslova RS Dragan Lukač tvrdi da iza napada ne stoji niko iz vlasti. Da li je baš tako?

Postoje ozbiljni dokazi da je Čolić zapravo miljenik vlasti jer njegove sportske poduhvate podržavaju institucije Republike Srpske, što nije tako čest slučaj sa drugim sportistima.

ATV je još ljetos najavila da Banjaluku očekuje veliki bokserski spektakl 21. septembra, u jeku izborne kampanje, u okviru kojeg će se za titulu internacionalnog šampiona u teškoj kategoriji boriti i Marko Čolić – pod pokroviteljstvom predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika!

Mediji su objavili da će se na ovom događaju pojaviti i muzičke folk-zvijezde Aca Lukas i Svetlana Ceca Ražnatović, a da će na turniru učestvovati i njen sin Veljko Ražnatović.

Posebno je zanimljivo da je Marko Čolić svojevremeno bio glavni junak video spota “Snaga nije nasilje” u kampanji Džender centra Vlade RS “Bijela vrpca- muškarci u borbi protiv muškog nasilja nad ženama i djevojčicama” 2011. godine.

{youtube}TGdymDVW3vk{/youtube}

Dragan Lukač, ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske, na vanrednoj konferenciji za novinare u Banjaluci u ponedjeljak izjavio je da je potvrđeno da nema političke pozadine ovog napada i da ovaj napad nema veze sa bilo kim iz vlasti.

– Imao dovoljno argumenata i dokaza da možemo da potvrdimo da se radi o napadaču i Kovačević je prepoznao to lice, za drugim napadačima intenzivno tragamo. Tužilaštvo je napad okvalifikovalo kao pokušaj ubistva i sada je na tužilaštvu i sudu da urade svoj dio posla, rekao je Lukač.

Istinito

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *