PROTEST U BANJALUCI: Vukota Govedarica stigao na Trg Krajine

Aktuelno

Lider SDS Vukota Govedarica stigao je na Trg Krajine gdje je upravo počeo još jedan protest građana.

Uz “Pravdu za Davida” i predstavnike opozicije okupljaju SE građani Banjaluke kako bi podržali Davora Dragičevića u njegovoj borbi za istinu o smrti sina, ali i opoziciju u nastojanju da se odupre falsifikovanju izbornih rezultata.

Aleksandar Kecman, ratni vojni invalid iz Banjaluke govorio je nakon uvodnog obraćanja Davora Dragičevića, a prije predsjednika SDS Vukote Govedarice, kojeg je nazvao predsjednikom Republike.

– Nas dvojica, ja i Davor, imamo dvije noge. Zar je ovo Republika Srpska za koju smo ginuli? – upitao je Kecman, navodeći kako je prije dolaska na Trg čistio stambenu zgradu sa djecom poginulih boraca, bračnim parom, koji uprkos diplomama nemaju posao.

Govedaricu su okupljeni pozdravili kao predsjednika Republike Srpske, a on im je zahvalio što su ga izabrali.

– Neka piše RTRS šta hoće, nisam onaj čovjek koji se nagađa, za mene pogodbe nema, ja ne trgujem politikom, rekao je Govedarica odgovarajući na navode pojedinih medija koji su ga optužili da je tražio mjesto direktora “Puteva RS” od aktuelne vlasti.

Govedarica: Poručujem zlu da pobjeđujemo!

– Ja vukota Govedarica, rođen u Gacku, čije je srce u Hercegovini, a glava večeras sa ovdje vama, hoću da dođemo do konačnog cilja, a to je utvrđivanje istine. Tražimo da se utvrdi svaki glasački listić i da nađemo one lažne koji su ubačeni 7. okrobra., rekao je Govedarica.

Istinito

 

 

 

 

 

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *