“Davidovo srce” na novom mjestu na trgu

Aktuelno

Nakon oslobađanja iz pritvora lider PDP-a Branislav Borenović i narodni poslanik u NSRS Draško Stanivuković vratili su se na Trg Krajine. Tu se nalazi nekoliko stotina građana koji protestuju. Borenović je izjavio da su obojica prekršajno kažnjeni.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske jutros su uhapsili Davora Dragičevića nakon čega su uslijedila hapšenja još nekoliko osoba, uključujući i majku Davida Dragičevića Suzana Radanović i pojedine opozicione političare u RS.

Nakon što je pušten na slobodu poslanik u NSRS Draško Stanivuković vratio se u centar odakle je pozvao sve građane da dođu na Trg Krajine.

“Mi ćemo ovdje u samom centru Trga napraviti još jedno srce i okupićemo se okolo. Naša policija nas tuče. Ovo je Trg svih nas”, rekao je Stanivuković, a okupljeni su skandirali “Ubice, ubice, ubice…”

Ranije danas, nakon što su komunalni radnici uklonili predmete koju su se nalazili na Trgu Krajine, odnosno simbole grupe “Pravda za Davida”, građani su pronašli novu lokaciju za okupljanje na kojoj su, za početak, iscrtali veliko srce.

Klix.ba

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *