NIJE KRAJ! O čemu je Karan razgovarao sa Dodikom!? (VIDEO)

Aktuelno Društvo

Na društvenim mrežama objavljen je video u kome se jasno čuje glas patologa Željka Karana u razgovoru sa osobom koju oslovljava sa “predsjedniče”.

Budući da u razgovoru traži prijem u prostoriJama Vlade RS u Istočnom Sarajevu, i da prepričava posljednje događaje u Banjaluci, nije teško pretpostaviti da je razgovarao sa liderom SNSD i predsjedavajućim Predsjedništva BiH Miloradom Dodikom.

“…Ako ovi provale. Ja sam zahvalan svojim komšijama, svaka im čast, znate. Slušajte, mogu li ja smatrati da je više kraj? Hajde, riješite to kad budem dolazio u Istočno Sarajevo da me primite, da se dogovorimo. Iza Dana Republike ja ću doći u Istočno Sarajevo u onaj naš centar tamo. Predsjedniče da vam ne uzimam vrijeme, hvala!” – rekao je Karan u telefonskom razgovoru.

Suzana Radanović, majka ubijenog banjalučkog studenta Davida Dragičevića, imala je kratku, ali jasnu poruku za Karana i Dodika:

– Pita Karan da li može smatrati da je sad kraj. Evo, ja ću ti odgovoriti – NIJE KRAJ! – napisala je Suzana na Fejsbuku.

Istinito

Tagged