DAVIDOVA MAJKA PORUČUJE
Bagro, David je i mrtav jači i veći čovjek od vas, nema vam mira nikad!

Aktuelno

Bagro, razumijem ja vaš strah. David je i mrtav jači i veći čovjek od vas. Ne bi me iznenadilo da vam sljedeći korak bude da ga ispišete iz matične knjige rođenih! Nema vam mira nikad! – poručila je Davidova majka Suzana.

 

Rješenje gradske Komunalne policije o uklanjanju još jednog Davidovog srca u Banjaluci, majka ubijenog studenta Davida Dragičevića prokomentarisala je na Fejsbuku.

 

 

– Bagro, razumijem ja vaš strah. David je i mrtav jači i veći čovjek od vas. Ne bi me iznenadilo da vam sljedeći korak bude da ga ispišete iz matične knjige rođenih! Nema vam mira nikad! – poručila je Davidova majka Suzana.

 

Banjalučka Komunalna policija naložila je uklanjanje “Davidovog srca” koje su članovi grupe “Pravda za Davida” postavili na ušću Crkvene u Vrbas, na mjestu gdje je 24. marta prošle godine pronađeno njegovo beživotno tijelo.

 

 

– Komunalna policija grada Banja Luke donijela je rješenje o uklanjanju nelegalno postavljenih predmeta u Ulici Teodora Kolokotronisa. Odlukom o komunalnom redu grada Banja Luke zabranjeno je vršenje bilo kakvih radova na javnim zelenim površinama bez prethodno pribavljane saglanosti Odjeljenja za komunalne poslove, saopšteno je iz Gradske uprave.

 

Zanimljivo je da se Komunalna policija i Gradska uprava “ne slažu” oko nazive ulice, jer je Rješenje o uklanjanju glasilo na Ulicu Gorana Radulovića Bimbe.

 

Članovi grupe Pravda za Davida u nedjelju su napravili srce oivičeno kamenjem i ukrašeno cvijećem, u čijoj sredini je postavljena ploča na kojoj je ispisano “David 24.3.2018”. Nedaleko od srca su zasadili dvije dunje, na na kojima stoje natpisi “Pravda” i “Istina”.

 

Istinito

Tagged

1 thought on “ DAVIDOVA MAJKA PORUČUJE
Bagro, David je i mrtav jači i veći čovjek od vas, nema vam mira nikad!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *