Uklonjeno “Davidovo srce” sa ušća Crkvene u Vrbas

Aktuelno

Pripadnici banjalučke komunalne policije ukloni su danas srce koje su na ušću rijeke Crkvene u Vrbas postavili članovi grupe Pravda za Davida.

 

Osim srca, uklonjene su i dvije dunje koje su tu bile zasađene.

 

Članovi grupe kažu da su komunalci sve uništili, čak polomili i grane gdje je bila Davidova slika.

 

– Ovo je užas, namjerno su čekali da padne kiša pa da ne bude nikog od nas pa da dođu sve ukloniti i uništiti. Užas – kratko je prokomentarilsala jedna od članica ove grupe.

 

 

Članovi grupe Pravda za Davida u nedjelju su napravili srce oivičeno kamenjem i ukrašeno cvijećem, u čijoj sredini je postavljena ploča na kojoj je ispisano “David 24.3.2018”. Nedaleko od srca su zasadili dvije dunje sa natpisima “Pravda” i “Istina”.

 

Banjalučka Komunalna policija naložila je uklanjanje “Davidovog srca” koje su članovi grupe “Pravda za Davida” postavili na ušću Crkvene u Vrbas, na mjestu gdje je 24. marta prošle godine pronađeno njegovo beživotno tijelo.

 

 

– Komunalna policija grada Banja Luke donijela je rješenje o uklanjanju nelegalno postavljenih predmeta u Ulici Teodora Kolokotronisa. Odlukom o komunalnom redu grada Banja Luke zabranjeno je vršenje bilo kakvih radova na javnim zelenim površinama bez prethodno pribavljane saglanosti Odjeljenja za komunalne poslove, saopšteno je iz Gradske uprave.

 

Povodom ove odluke juče se i oglasila Davidova majka Suzana koja je kratko napisala da će David i mrtav biti jači od onih koji pokušavaju da sakriju istinu o njegovoj smrti.

 

Bagro, David je i mrtav jači i veći čovjek od vas, nema vam mira nikad!

 

Istinito

 

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *