SRBIJA NA NOGAMA
BEOGRAD: Protest „Svi kao jedan – 1 od 5 miliona“ (UŽIVO)

Aktuelno

Protestni skup građana i opozicije pod nazivom “Svi kao jedan – 1 od 5 miliona” počeo je danas popodne ispred Doma Narodne skupštine u centru Beograda, intoniranjem himne Srbije.

 

Stefan Novaković, student koji je bio uhapšen nakon upada u RTS, pozdravio je grupu hrabrih ljudi koji su došli peške iz Lazarevca. „Beograd je danas svet, probudili smo Srbiju i poslaćemo poruku svima da se borimo za modernu i uređenu državu, to je slobodna Srbija“.

 

„Ovo je pitanje preživljavanja jednog naroda i samo zajendo možemo do pobede“, rekao je poručivši da više nije važno ko je u kojoj stranci, ko je levo ko desno.

 

СВИ КАО ЈЕДАН

УЖИВО пренос великог протеста СВИ КАО ЈЕДАН у Београду

Gepostet von Savez za Srbiju – Савез за Србију am Samstag, 13. April 2019

 

Bivši sudija Vrhovnog suda Zoran Ivošević optužio je danas predsednika Srbije Aleksandra Vučića da je svu vlast podredio svojoj volji. On je na protestu „Svi kao jedan – Jedan od pet miliona“ u Beogradu kazao da je „prigrabio moć predsednika države, Vlade“.

 

„Kad poltičar sam sjaše sa konja i uzjaše magarca čini to sa određenim ciljem. Sada je sasvim jasno da je preuzimajući funkciju predsednika države bio rešen da zadži moć ravnu moći predsednika Vlade“, rekao je Ivošević.

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *