U Glamočanima sahranjen Slaviša Krunić

Aktuelno

Slaviša Krunić, banjalučki biznismen koji je ubijen u ponedjeljak naveče sahranjen je na groblju u Glamočanima.

 

Kolona duga preko četiri kilometra u kojoj je bilo nekoliko hiljada ljudi došla je da na vječni počinak isprati Krunića. Ožalošćenu povorku na ulazu u groblje su dočekali pripadnici firme Sector security, čiji je Krunić bio vlasnik.

 

Kovčeg sa Krunićevim tijelom vozile su kočije, a pripadnici Sectora su ga dočekali uz počasni pozdrav. Svuda su odjekivali plač i jecaji ožalošćene porodice, rodbine, prijatelja i poznanika koji su za Krunića imali samo riječi hvale, pišu “Nezavisne novine”.

 

Više sveštenika je služilo opelo za pokojnog Krunića.

 

“Opraštamo se od sluge Božijeg, Slaviše. Činimo to u vremenu stradalne sedmice. Neću mnogo govoriti o pokojniku dovoljno je da se okrenemo i vidimo sve ove ljude i biće vam jasno od koga se opraštamo. Slaviša je mnoge oko sebe zadužio i mnoga dobra učinio”, rekao je sveštenik koji je služio opelo za pokojnog Krunića.

 

Ostali smo bez velikog čovjeka, humanitarca, dobročinioca.

 

U Banjaluci je proveo cijeli svoj život i njegova porodica ima na šta biti ponosna. Dani bi nam trebali da nabrojimo kome je sve Slaviša pomogao.

 

“Uvijek je govorio kada je nekom davao da “lijeva ruka ne treba znati šta desna radi”. Slavišinim preranim odlaskom smo svi ostali uskraćeni i siromašni. Nikada te nećemo zaboraviti”, rekao je govornik koji je držao oproštajni govor za Krunića.

 

Đorđe Marković, glumac čitao je Disovu pjesmu “Naši dani”.

 

“Dragi naš Slaviša bio si humanitarac, bio si biznismen koji je na svojim leđima nosio veliki broj radnika koji su zajedno sa tobom stvarali. Neki su ti iščupali srce i dušu i stavili ih u svoje grudi misleći da će biti bolji ljudi, ali nikad neće biti ni blizu tebe.. rođen si u vrijeme uskršnjih praznika i odlaziš u vrijeme uskršnjih praznika..”, rekao je jedan od govornika koji je čitao oproštajni govor.

 

Sahrani je pored rodbine, prijatelja i poznanika prisustvovao veliki broj ličnosti iz javnog i političkog života.

 

mondo.ba

 

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *