Vasiljević stabilan, Dukić tvrdi da nema veze s napadom

Aktuelno Hronika

Nezvanično, među čevoricom napadača koji su uhapšeni je i jedan bogoslov, koji je takođe lišen slobode i priveden u Vlasenicu na informativni razgovor.

 

Slobodan Vasiljević je u vještačkoj komi, ima hematom na mozgu od udaraca u glavu tupim predmetom, i po riječima njegovog brata Ljubiše trenutno stanje je stabilno. Ljekari u tuzlanskoj bolnici su optimisti, mada ne žele da daju detaljnije prognoze oporavka.

 

Oko 15.30 minuta pozvao me je Rajko Dukić, vlasnik Kompanije „Milići“, i vrlo prijatnim tonom rekao da on nema veze sa sinošnjim napadom i pokušajem ubistva i da će napadače, koji su zaposleni u njegovoj firmi, ostaviti bez posla u Kompaniji.

 

Dukić tvrdi da se nalazi na službenom putu u inostranstvu, i da ga je posle napada kontaktirao policiji kako bi se upoznao o detaljima napada Prema njegovim riječima, policija je privela nekoliko napadača, među kojima je i Miljan Petković, koji je zaposlen kao vozač u „Boksitima“. Nezvanično, među čevoricom napadača koji su uhapšeni je i jedan bogoslov, koji je takođe lišen slobode i priveden u PS u Vlasenici na informativni razgovor.

 

Javnost očekuje da policija Republike Srpske saopšti javnosti ko su napadači, da li su svi uhapšeni, koji su motivi napada i pokušaja ubistva Slobodana Vasiljevića, i da li je neko naručio i stoji iza napadača.

 

Nebojša Vukanović

 

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *