Saša, Milan i Mišo bili momci za primjer

Aktuelno

Laktaši su danas obavijeni tugom. Nakon što su trojica mladića noćas stradala u teškoj saobraćajci, mještani su tužni i šokirani. Milan Golubović (24), Saša Kudra (24) i Mišo Vujmilović (25), sva trojica iz opštine Laktaši, poginuli su noćas u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na lokalnom putu u mjestu Kukulje kod Srpca.

 

Svi u glas pričaju da su to bili mladići za primjer. Radili su i nisu pravili nikakve problem.

 

– Poznavao sam i Sašu i Milana, naše porodice su se poznavale i družile, bili su to momci na svom mjestu. Velika je to tuga za sve nas – kaže Aleksandar Čičić (29), mladi preduzetnik iz Maglajana.

 

I ostali mještani slažu se s njim.

 

– Mladići su bili uzorni, radili su i nisu pravili nikakve probleme, osim što su, kao i svi mladi ljudi, izlazili i družili se – pričaju.

 

Poginuli mladić Milan Golubović (24) sin je predsjednice Udruženja porodica sa četvoro i više djece u Laktašima, Slavice Golubović. Ova porodica živi u Maglajanima kod Laktaša.

 

Nesreća se dogodila noćas oko 3.30 kada je vozač izgubio kontrolu nad “sitroenom” i sletio sa puta. Nezvanično, mladići su išli iz smjera Srpca gdje su bili u noćnom izlasku.

 

Jedan od mještana koji živi blizu ispričao je za Srpskainfo da ga je probudio strahovito jak udar zbog čega je mislio da je udario grom u blizini njegove kuće.

 

– Odmah sam se obukao i istračao iz kuće. Kada sam došao vidio sam automobil u odvodnom kanalu pored puta. Bio je potpuno uništen, nismo mogli da prepoznamo o kojem autu se radi. Prišao sam odmah, unutra su bila tri mladića i nisu davali znakove života – priča naš sagovornik.

 

Strahovit udar probudio je sve, pa su se okupili i komšije i prolaznici i pokušavali da pomognu. Odmah su zvali vatragsce, hitnu pomoć i policiju. Ekipa Hitne pomoći na licu mjesta mogla je samo da konstatuje smrt mladića.

 

Ranko Karapetrović, načelnik opštine Laktašti, rekao je za Srpskainfo da je pored mjesta nesreće naišao oko pet časova jer je krenuo na pecanje.

 

– Prizor je bio stravičan, automobil je izgledao kao gomila gvožđa – rekao je on.

 

Zbog ove tragedije otkazane su sve planirane manifestacije u Lakaštima, a na dan sahrane mladića biće proglašen dan žalosti.

 

Radojica Vidović predsjednik mjesne zajednice Kukulje rekao je za Srpskainfo da se nesreća dogodila na granici mjesnih zajednica Kukolje – Lilići.

 

– Mladići nisu iz našeg sela. Ovaj dio puta je renoviran prije par godina i od tada svi veoma brzo voze na tom dijelu – kaže Vidović. On je dodao da su se ovdje i ranije dešavale teške nesreće sa poginulim osobama.

 

srpskainofo.com

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *