DODIK SREDIO FACU: Zategli mu očne kapke i dali smrznuti grašak za obloge! (FOTO)

Aktuelno

Predsjednik RS Milorad Dodik je prilikom nedavne operacije krajnika diskretno zategao i očne kapke, navode izvori portala Istinito u UKC RS.

Milorad Dodik je operisan na Klinici za maksilofacijalnu hirurgiju Univerzitetsko – kliničkog centra RS u Banjaluci 4. februara ove godine. Tada je zvanično je saopšteno da je Dodik imao operaciju krajnika zbog čestih upala grla i opstruktivne slip apneje.

-Uradili smo planirani operativni zahvat koji je protekao uredno, a predsjednik se dobro osjeća, rekao je nakon operativnog zahvata dr Dmitar Travar, vođa ljekarskog tima koji je operisao Dodika.

Ono što Travar nije rekao jeste da je nakon njega skalpel u ruke uzeo poznati beogradski estetski hirurg, doc dr Siniša Kojić, specijalista plastične i rekonstruktivne hirurgije, koji je Dodiku zategao gornje i donje očne kapke.

Blefaroplastika je estetska operacija kojom se uklanja višak kože sa područja gornjih i donjih kapaka, kao i masne naslage sa područja donjih kapaka.

U pravilu, nakon blefaroplastike osobe izgledaju mlađe, odmornije i svježije.

Milorad Dodik prije operacije kapaka

Međutim, to se na Dodiku nije odmah primijetilo. Dijelom zbog hroničnog umora, ali i zbog nedostatka leda u banjalučkom UKC-u!

Naime, kada je Kojić završio operaciju kapaka zatražio je od osoblja na Maksilofacijalnoj hirurgiji da odmah donesu mljeveni led za obloge, kako bi se spriječilo stvaranje otoka i ubrzao postoperativni oporavak. Međutim, leda nije bilo ni za lijeka!

Tada se neko na Paprikovcu dosjetio da imaju smrznutog graška, pa su Dodiku donijeli zaleđeni grašak da stavlja preko očiju kao obloge.

Kada je shvatio o čemu se radi, Dodik se naljutio i tražio da mu kako znaju nađu led.

-Donijeli ste mi grašak da se sutra sprdate samnom, zagalamio je Dodik u svom stilu.

Milorad Dodik poslije operacije kapaka

Na novijim fotografijama Milorada Dodika vidljivo je da nedostaju nabori kože iznad gornjih kapaka, koji su ranije bili i te kako primjetni i spušteni do ivice gornjeg kapka. Takođe se vidi da više nema ni kožnih kesica ispod očiju.

Vidljivo je i da predsjednik koristi i kremu protiv ožiljaka, koja daje efekat sjaja i svjetlijeg tena.

Dodik nije prvi od domaćih političara koji se odlučio na blefaroplastiku. Od viđenijih ljudi sa političke scene, poznato je da je i visoki funkcioner SNSD-a Nebojša Radmanović uradio zatezanje očnih kapaka.

Istinito

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *