MIP BiH: Samo Ivanićeva koverta otvarana

Aktuelno

Od koverti pristiglih iz Međunarodnog suda pravde u Hagu, samo koverta namijenjena Mladenu Ivaniću je bila otvorena, saopšteno je iz Ministarstva inostranih poslova BiH.

“Ministarstvo inostranih poslova Bosne i Hercegovine obavještava javnost da je na osnovu pismenih izvještaja ovlaštenih službenika Ministarstva inostranih poslova BiH, utvrđeno da je od pristiglih koverti Međunarodnog suda pravde, koje su bile pojedinačno adresirane na članove Predsjedništva BiH, otvorena samo ona koja je bila adresirana na predsjedavajućeg Predsjedništva BiH dr Mladena Ivanića”, navodi se u saopštenju MIP.

Ministarstvo je reagovalo pismenim saopštenjem “u vezi sa pojedinim medijskim istupima u kojima se navodi da je od svih pisama Međunarodnog suda pravde pristiglih u Predsjedništvo BiH ‘otvorena samo jedna koverta i to ona naslovljena na člana Predsjedništva BiH Bakira Izetbegovića'”.

Iz ministarstva takođe ističu da su koverte adresirane na članove Predsjedništva BiH, dr Dragana Čovića i gospodina Bakira Izetbegovića, dostavljene Pisarnici Predsjedništva BiH “zatvorene i neoštećene”.

O svemu navedenom postoje službeni zapisnici i izjave ovlaštenih lica, zaključuje se u saopštenju.

Agencije

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *