Poslanici PDP Trivić i Stanivuković čitali vijesti ispred RTRS

Aktuelno

Poslanici PDP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Jelena Trivić i Draško Stanivuković danas su ispred zgrade Radio-televizije Republike Srpske čitali vijesti za koje, kako tvrde, nije bilo prostora u informativnom programu javnog servisa RS.

 

Poslanici PDP-a upozorili su na veliki broj nastradalih građana na neadekvatno obilježenim putevima. Posebno ističu odbijanje većine u parlamentu Srpske da podrži zakon, prema kojem bi bile objavljene diplome zaposlenih u javnom sektoru.

 

Upozorili su na brojna nerazriješena ubistva u Republici Srpskoj. Posebno su istakli poskupljenje putarine na autoputevima u Republici Srpskoj.

 

Iz PDP-a su podsjetili i na najveće, kako je rečeno, preletače na političkoj sceni Srpske. Trivićeva i Stanivuković su upozorili i na skupa vozila koja nabavljaju funkcioneri, loš položaj boraca i lica sa invaliditetom, kao i na, kako tvrde, nenamjensko trošenje novca iz banjalučke gradske kase.

 

Najavili su da će i sljedeće nedjelje na istom mjestu čitati, kako su rekli, istinite vijesti za koje nema prostora u programu javnog servisa Republike Srpske.

 

rtvbn.com

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *