Verbalni duel Stanivukovića i Dodika u restoranu NSRS (VIDEO)

Aktuelno

Nakon što su iz opozicije predali zahtjev policiji da odobri skup u četvrtak,  poslanik PDP Draško Stanivuković je rekao da neće odustati i da će nastaviti borbu, jer se, kaže, ne boji ni ministra unutrašnjih poslova RS Dragana Lukača koji ga je sinoć udario u Narodnoj skupštini Republike Srpske, niti člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika.

 

Stanivuković je naveo i da mu je član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik u skupštinskom restoranu psovao majku, vrijeđao ga te imao namjeru nasrnuti na njega tokom pauze na posebnoj sjednici NSRS.

 

Dodaje i da ima ljekarski nalaz kao dokaz za tužbu protiv Lukača, koji je, kaže, „zavrnuo ruke“ i poslanici PDP-a Jeleni Trivić koja mu se suprotstavila.

 

– Osjećam se kao pobjednik iako sam dobio udarac, jer ga nisam vratio – ustvrdio je.

 

Stanivuković pozvao je građane Republike Srpske na proteste, 26.decembra, u banjalučkom Parku „Mladen Stojanović“, protiv, kako je rekao, nasilja i lažnih dokumenata.

 

Stanivuković je rekao da će organizovati i protest u Bijeljini, blizu granice sa Srbijom, a u znak protivljenja Programu reformi.

 

 

Istinito

Tagged