Dodikov i Vučićev sin slavili dan RS s kriminalcima!

Aktuelno

Danilo Vučić, sin predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, i Igor Dodik, sin člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika, Dan RS, 9. januar. proslavili su u društvu huligana i članova ekipe ubijenog kriminalca Aleksandra Stankovića zvanog Sale Mutavi, o čemu svjedoče fotografije na društvenim mrežama.

 

Na fotografiji koja se juče pojavila u javnosti Danilo Vučić i Igor Dodik sjede za stolom sa još 11 osoba, među kojima su Aleksandar Vidojević zvani Aca Rošavi i Nemanja Srećković, članovi nasilne huligansko kriminalne skupine „Janjičari“.

 

Za stolom su bili i Zvezdan Terzić, generalni direktor „Crvene zvezde“, Vuk Radivojević, direktor u sportskom klubu „Igokea“ i Luka Petrović, generalni direktor Elektroprivrede RS.

 

Vidojević i Srećković su članovi ekipe koju je nekada predvodio čuveni ubijeni kriminalac Aleksandar Stanković – Partizanove navijačke grupe „Janjičari“ poznate po nasilju i kriminalu. Ova grupa obezbjeđuje beogradske noćne klubove i splavove, prodaje drogu, a učestvuje u tučama, pucnjavama i čak ubistvima.

 

Za stolom su bili i Zvezdan Terzić, generalni direktor „Crvene zvezde“ i Vuk Radivojević, direktor u sportskom klubu „Igokea“.

 

Vidojeviću, koji sjedi dva mjesta od Vučićevog sina, trenutno se sudi zbog demoliranja kluba „Komitet“ u Beton hali, a protiv njega vođeni su postupci i za razbojništvo i nedozvoljeno nošenje oružja. U maju 2018, postao je vlasnik firme koja se bavi poslovima privatnog obezbjeđenja, a preuzeo ju je od devojke ubijenog Stankovića.

 

Novinari KRIK-a sreli su Vidojevića u sudu, gdje je došao kao optuženi u slučaju rasturanja beogradskog kluba „Komitet“, i pitali ga o tome u kakvim odnosima je sa predsjednikovim sinom, ali je on odbio da odgovori.

 

Sa desne strane Danila Vučića, četiri mjesta dalje sjedi Nemanja Srećković. On je bio član skupštine fudbalskog kluba Partizan 2016. Na njegovim fotografijama koje su ranije objavljivane vidi se da na lijevoj mišici ima tetovažu ubijenog bivšeg šefa Stankovića.

 

Istinito/KRIK

 

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *