Šarović: Dodiku stranci zaprijetili zbog trgovanja opasnim supstancama

Aktuelno

– Dodiku su došla dva kurira, jedan stranac a drugi domaći, zaprijetili mu. Jedna kompanija u RS se bavi opasnim poslom, trguje jednom opasnom supstancom za kreiranje jednog kontrolisanog oružja. Uhvaćeni su na djelu!

 

Ovo je, gostujući u programu TV Face, rekao predsjednik SDS-a Mirko Šarović.

 

Upitan koja je to supstanca, Šarović je odgovorio hemijska supstanca koja je predmet međunarodne kontrole.

 

“Ta supstanca je zabranjena, a može da posluži za pravljenje oružja koje je globalna prijetnja! Kršili su sankcije prema jednoj zemlji! Dodik je zato poslušan jer su mu prijetili”, rekao je Šarović i dodao:

 

– Ne smjenjuju ga jer im treba ovakav popustljiv! Dodik je po prirodi strašljiv, odustaje na pola, ne završi stvari i pokrije se!

 

Šarović je rekao da Dodiku ne vjeruje ni jednu riječ.

 

Govoreći o smjeni članova CIK BiH, Šarović priznaje da je bio inicijator i da je ovo bila tajna operacija! Šok, zemljotres, nevjerovatan šok desio se u Parlamentu”, kazao je Šarović, navodeći da su svaki detalj razradili i da su imali čak i rezervnu opciju!

 

“Ono što je najvažnije imamo još iznenađenja”, rekao je Šarović.

 

On kaže da je to nova parlamentarna većina za dobre stvari, a ne ona koja zvanično postoji i koja proizvodi krize (SNSD, HDZ, SDA).

 

Na pitanje jesu li stranci, Amerikanci, iza ovog plana, Šarović je rekao da su možda Amerikanci nešto načuli.

 

Odgovarajući na pitanje hoće li oboriti sadašnji Savjet ministara, koji vodi Dodikov SNSD, Šarović je naveo da traže partnere za formiranje novog Savjeta ministara.

 

“Nakon 100 dana treba razmišljati o smjeni, sat im kuca, odbrojava im, ostalo im je još 15 do 20 dana”, naveo je Šarović za TV Face.

 

 

rtvbn.com

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *