Još 106 oboljelih od virusa korona u Republici Srpskoj

Aktuelno

U posljednja 24 časa, u Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske, Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske, Bolnici “Sveti Vračevi” u Bijeljini i Univerzitetskoj bolnici u Foči izvršeno je testiranje 471 laboratorijskog uzorka, a virus korona potvrđen je kod 106 osoba u Republici Srpskoj.

 

Radi se o 54 muških i 52 ženske osobe, od kojih je 14 mlađe, 77 srednje i 15 osoba starije životne dobi.

 

Prema mjestu prebivališta, 35 osoba je iz Banjaluke, 12 iz Gacka, po osam iz Doboja i Teslića, po šest iz Bijeljine i Foče, pet iz Šamca, četiri iz Višegrada, po tri iz Gradiške, Mrkonjić Grada, po dvije iz Kneževa, Kozarske Dubice, Kotor Varoša i Laktaša i po jedna iz Trebinja, Dervente, Modriče, Nevesinja, Prijedora, Srpca, Šipova i Kalinovika.

 

U posljednja 24 časa, Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske prijavljeno je sedam smrtnih slučajeva kod kojih je potvrđeno prisustvo novog virusa korona. Radi se o šest muškaraca i jednoj ženi starije životne dobi iz Prijedora, Teslića, Dervente, Bijeljine, Zvornika, Modriče i Petrova.

 

Do sada je u Republici Srpskoj potvrđeno 6.363 slučajeva virusa korona, a preminulo je ukupno 220 osoba kod kojih je potvrđen test na novi virus korona.

 

Istinito

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *