PREDIZBORNA TRGOVINA
Dodik obećao privrednicima formiranje opštine Omarska! (VIDEO)

Aktuelno Politika

Na nedavnom sastanku sa prijedorskim privrednicima u hotelu BoMar kod Omarske, predsjednik SNSD Milorad Dodik obećao je da će u roku od mjesec dana, dakle odmah nakon izbora, biti pokrenuta procedura proglašenja mjesne zajednice Omarska opštinom!

 

Dodik je svoju predizbornu propagandu pokušao da uvije u celofan, tvrdeći da nije riječ o “trgovini za izbore”.

 

– Dakle, bez obrira, a vi ćete biti pametni, neću ja da ovo bude trgovina za izbore, odma’ da znate! Ovo nije trgovina za izbore. Je l’ ima žena ovdje? Nema? E je*e mi se kako ćete glasati! Ja ovdje razgovaram s ozbiljnim ljudima. U roku od 30 dana biće formirana komisija vladina. U narednih 90 dana biće pozitivno mišljenje za formiranje. U narednih šest mjeseci, takva je procedura, mora ići nacrt zakona, pa prijedlog i tako dalje. Biće donesen zakon o formiranju opštine Omarska, rekao je Dodik, nakon čega je uslijedio aplauz.

 

 

Iako je prethodno naglasio da nije u pitanju predizborna trgovina, Dodik je “za svaki slučaj” podvukao svoju poruku prisutnima:

 

– Mora da imate na umu samo jednu stvar: Kada bude razgraničenje između Prijedora i nove opštine, veoma je važno ko je vlast u Prijedoru! I nemojte se za*ebati!Je l’ dosta!?

 

Dodik ne samo što je preuzeo na sebe ulogu donosioca odluke u ime Vlade RS, iako je u funkciji člana Predsjedništva BiH i predsjednika SNSD kojem godinama ne polazi za rukom da osvoji vlast u opštini Prijedor, sada pokušava da otcijepi barem jedan njen dio.

Istinito

Tagged

1 thought on “ PREDIZBORNA TRGOVINA
Dodik obećao privrednicima formiranje opštine Omarska! (VIDEO)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *