ALEKSIĆ POZVAO TOMAŠA NA TV DUEL
Nemoj se kriti iza tuđih leđa, izađi na crtu!

Aktuelno Politika

Kandidat Srpske demokratske stranke za načelnika opštine Prnjavor Milan Aleksić pozvao je svog protivkandidata iz SNSD-a Darka Tomaša na televizijski duel na TV K3.

 

– Želim da ovim putem pozovem gospodina Tomaša na televizijski duel da našim sugrađanima i na taj način olakšamo izbor osobe koju vide kao budućnost Prnjavora, poručio je Aleksić.

 

Ističe da je i ranije posredstvom TV K3 tražio da se organizuje duel kandidata za načelnika opštine Prnjavor, ali da odgovora s druge strane nije bilo. Zato danas javno poziva Tomaša da mu stane na crtu.

 

– Da bi građani mogli da ocijene ko je bolji za budućnost Prnjavora, pozivam svog protivkandidata Darka Tomaša da se ne krije iza tuđih leđa, nego da suočimo svoja mišljenja pred javnosti na našoj K3 televiziji, poručio je Aleksić.

 

Objašnjava da bi duel bio posebno važan zbog specifičnosti ovogodišnje predizborne kampanje koja se odvija u uslovima pandemije virusa korona, kada se ne može fizički szići do svakog glasača.

 

– Sasvim je normalno i očekivano da kandidati za najvišu opštinsku funkciju na taj način predstave svoje programe i planove, da odgovore jedan drugom na pitanja i pokažu glasačima zašto očekuju njihovu podršku, naglašava Aleksić.

 

Istinito

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *