Zmaj od Šipova osniva novu stranku i radi za Dodika! (VIDEO)

Aktuelno

Zmaj od Šipova, zvijezda regionalnih rijalitija, najavio je osnivanje nove političke partije. Kaže da je nezadovoljan radom postojećih stranaka, pogotovo onih koje žele da sruše Dodika i zato želi da napravi svoju – Zmajevu stranku!

Ilija Grahovac izašao je na kratko iz rijalitija “Parovi”, da bi obišao svoju farmu stoke u Šipovu i majku Boju koja ima 85 godina. U razgovoru za Alo, najavio je osnivanje svoje partije.

– Kada sam došao u moju Republiku Srpsku i moje Šipovo, u razgovoru sa komšijama i prijateljima, i slušajući i gledajući televiziju, vidio sam neke stvari koje mi se nisu svidjele i koje su me zabrinule. Vidio sam da u Bosni i Hercegovini ne rade važni državni organi, da se političari međusobno svađaju i bore samo za vlast i fotelje, a narod sve teže živi. Posebno me zabrinulo kada sam vidio da vođe pojedinih stranaka i poslanici u Narodnoj skupštini Republike Srpske pokušavaju da se zaustavi rad Skupštine, da se napada moj predsjednik Milorad Dodik, da se narod poziva da ruši vlast. To me mnogo zabrinulo i naljutilo.

Zbog svega toga odlučio sam da formiram moju – Zmajevu stranku, i da idem na izbore koji će ubrzo doći. Pa, ja sam dobar domaćin – kralj stočara Republike Srpske i mnogo popularan čovjek, mene zna svijet. Ja sam pravnik, znam šta je politika i država. Ne mogu više da gledam kako napadaju na moju Republiku Srpsku i njene institucije, neki ljudi koji ne mogu da budu ni predsjednici mjesne zajednice, a hoće da budu vlast i da sjednu u fotelje. Narodu je dosta laži i galame, narod hoće da radi i bolje živi. Vlast se dobija na izborima, a ne na ulici. Idemo na izbore, pa kome opanci a kome obojci. Narod će da odluči ko će biti vlast – kaže Zmaj od Šipova i dodaje:

– Čim spustim stoku sa planine i pripremim hranu, vraćam se u “Parove”. Tamo ću kontaktirati Vojislava Šešelja jer sam ja radikal. Razgovaraću i sa Milomirom Marićem mojim prijateljem i iskusnim novinarom o nekim političkim pitanjima i potezima koje planiram da povučem. Namjeravam da iskoristim moju medijsku popularnost, a zamoliću prijatelje iz prošlih i sadašnjih “Parova” i širom svijeta da se uključe u moju kampanju. Planiram da Bora Drljača, Era Ojdanić, Lepa Lukić, Đus i još neki pjevači pjevaju na mojim mitinzima. Moja rijaliti žena Vesna Rivas vodiće političke tribine i kontaktiraće sa medijima, a program će voditi najbolji voditelji moje Hepi Televizije: Jovana Jeremić, Bojana Ristivojević i Anđela Lakićević, a šef parade biće Zmaj od Šipova. U izbore planiram da uložim značajna sredstva i pokazaću ko je “tata igre”, a moji obožavaoci će biti uz mene i sav pošten narod u Republici Srpskoj i BiH – naveo je Zmaj.

Iza Zmaja stoji Dodik?

Ilija Grahovac je nedavno boravio i u Laktašima, gdje se susreo sa liderom SNSD Miloradom Dodikom. Nedugo nakon toga u medijima je najavio formiranje političke partije, što bi moglo da znači da će imati i Dodikovu podršku za ovaj poduhvat.

Na skupu Saveza nezavisnih socijaldemokrata u Blatnici kod Teslića, tokom kampanje za lokalne izbore 2016. godine Zmaj od Šipova jepodržao kandidata ove stranke za načelnika Teslića, Dragana Bogdanića.

-Ja sam čovjek veličine svoje, sav je svijet čuo ime moje! Neće niko nada me!-poručio je Zmaj sa govornice, pozdravljajući Dodika i pružajući otvorenu podršku SNSD-u.

Alo/Istinito

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *