VUKANOVIĆ O SONJI KARADŽIĆ
Da nije bilo Vukote, ona ne bi bila ni poslanik!

Aktuelno Autori

Nekoliko stotina glasova koje osvaja na izborima, kao kćerka Radovana Karadžića, ljekar, poslanik u više saziva i potpredsjednik Narodne skupštine, najbolji je pokazatelj njenog ugleda i snage među građanima

 

PIŠE: Nebojša Vukanović

 

Ne želim više javno da polemišem i da se prepucavam sa “uvaženom” potpredsjednicom Narodne skupštine Republike Srpske, jer smo javno u više navrata jedno o drugom rekli šta mislimo, ali ne mogu a da ne izrazim čuđenje njenim nastupima i prozivkama. Takođe me čudi njena tvrdnja da je ona „opozicioni“ poslanik i potpredsjednik Narodne skupštine, mada je i ovim svojim gostovanjem na režimskom ATV-u pokazala suprotno, i svoje pravo lice.

 

Iskreno, ali baš iskreno, jako mi je drago da je gotovo desetak minuta govorila o meni, vjerovatno i Drašku, i po ko zna koji put pokazala prezir i nepoštovanje nazivajući nas “polurijaliti” poslanicima koji nisu fer i korektni, nepristojnim i nevaspitanim poslanicima koji ne poznaju Poslovnik i tako narušavamo ugled i ambijent Skupštine praveći rijaliti, dok ona tobože radi dostojanstveno i štiti instituciju.

 

Uvijek će mi prijati kritike i uvrede koje iznosi ona i njoj slični, jer ne daj Bože da me takvi hvale, ali mi je čudno da vrijeđa i napada one koji su joj puno pomogli i valjali!

 

Slušajući njeno gostovanje, sjetio sam se stare jevrejske poslovice da se ne treba bojati onoga kome nisi valjao!

 

Tokom jednočasovnog gostovanja nije rekla ni jednu riječ protiv vlasti niti je bilo čime kritikovala SNSD, Vladu, o Dodiku da ne govorim, već je neke, poput Čubrilovića, branila i pravdala, a najviše je udarala po “svojima”, udarajući se u prsa kako na taj način tobože ona brani i jača SDS.

 

 

Nekoliko stotina glasova koje osvaja na izborima, kao kćerka Radovana Karadžića, ljekar, poslanik u više saziva i potpredsjednik Narodne skupštine, najbolji je pokazatelj njenog ugleda i snage među građanima.

 

Vukota je danas povukao kandidaturu za predsjednika SDS-a, pa ne želeći da se miješam u izbore u SDS-u upitaću se koliko neko mora biti drzak i bezobrazan pa pljuvati javno nekog ko ti je mnogo pomogao. Da nije bilo Vukote Sonja ne bi bila ni u paljanskom Gradskom niti Glavnom odboru SDS-a, ne bi bila ni poslanik, jer joj je Vukota dao kompenzacioni mandat, niti bi bila potpredsjednik Skupštine.

 

Bar zbog te činjenice, ako ima imalo obraza, nije ga trebala javno napadati na režimskoj televiziji, i o problemima unutar stranke, posebno na režimskim televiziji pred unutar-stranačke izbore, govoriti na organima stranke.

 

Na kraju moram priznati da mi se dopao potonji dio njenog poučnog gostovanja, na kome je govorila o svom lažnom osmjehu koji je samo maska, i drago mi je da je bar jednom bila iskrena, i kazala da nema ništa opasnije u Skupštini od njenog lažnog osmjeha!

 

 

nebojsavukanovic.info

 

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *