Bog silu ne voli!

Autori

Mirko Stojčinović, to zajapureno i alavo lice ovog režima, koji se ne libi i kome se ne gadi da uradi šta god mu traže, prekršio je dosad mnogo zakona i odradio dosta za svog nalogodavca. Uradio je to i ovoga puta potpuno nezakonito i bez sudske odluke stavivši zabranu na moju imovinu.

Tihomir Gligorić ne samo da ne želi da vrati novac koji je po sudskoj presudi nezakonito stekao, već je pokušao da prepiše stan u Banjaluci na drugu osobu kako bi vjerovatno pokušao da izbjegne zapljenu imovine, ali da je zahtjev za promjenu vlasnika zbog intervencije Pravobranilaštva ekspresno odbijen potvrđeno je ATV-u u njegovoj bivšoj firmi- objavila je ova blatoidna medijska kuća pod dirigentskom palicom Budimira Stankovića (čitaj Dodika) i njegovih posilnih.

Ni režimski sud se nije usudio da tvrdi da sam „novac nezakonito stekao“, ali novinarčić ATV koji ne izlazi iz Budinog Keja – jeste.

Sud se ne oglašava (bar ja od Suda nisam ništa dobio) ali mi ATV računa rokove i broji dane. Ne bi me čudilo da proslave uz vatromet tako očekivanu „zapljenu imovine“. Uzgred budi rečeno, načuo sam da je na moj stan, čija adresa je tako javno i u skladu sa zakonom objavljena na ATV, oko bacio, a ko bi drugi do Miodrag Bajić, glavni, specijalni, svemoćni i beskrupulozni tužilac, koji upravo u zgradi u kojoj ja živim, na istom spratu, tik do mene, ima stan koji izdaje (vjerovatno takođe u skladu sa zakonom).

Ni Olga Pantić iz Okružnog suda se nije usudila da stavi zabranu raspolaganja na moju imovinu, ali Mirko Stojčinović, vrli zamjenik Pravobranioca – jeste.

Mirko Stojčinović, to zajapureno i alavo lice ovog režima, koji se ne libi i kome se ne gadi da uradi šta god mu traže, prekršio je dosad mnogo zakona i odradio dosta za svog nalogodavca. Uradio je to i ovoga puta potpuno nezakonito i bez sudske odluke stavivši zabranu na moju imovinu. I zbog toga je Danijela Novaković pokrenula internu istragu, ali znamo i kako je nesrećna i čestita žena prošla. Stojčinović je, pak, vojnik mafije koji uživa u svom poslu. Zato sada opet ide u Geodetsku upravu i to kao pomoćnik direktora za nadzor. Ha, ha, ha.

Uz ovakve tužioce, sudije i pravobranioce, da ni ne spominjem više novinare i medije, trenutno smo tu gdje jesmo. Sila Boga ne moli! Kažu mnogi i spuštaju glavu.

Bog silu ne voli! Kažem ja i meni slični. Vidjećete da smo mi u pravu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *