Banjaluka Novu godinu slavi tri dana

Društvo

U Banjaluci je sinoćnjim koncertom Sergeja Ćetkovića i Ivane Peters (Negativ) započela trodnevna proslava Nove godine. Slavlje na Trgu Krajine danas u podne su nastavili najmlađi, a večeras od 20.00 časova doček 2018. godine na otvorenom počinje koncertom Lukijana Ivanovića.

U okviru novogodišnjeg programa na Trgu Krajine od 21.20 nastupiće Nikola Rokvić, a od 23.00 pa sve do jedan čas iza ponoći publiku će zabavljati Leksington bend.

Prvog januara 2018. godine za Banjalučane i njihove goste od 21.00 pjeva Dženan Lončarević, a od 22.10 časova Toni Cetinski.

Prijedorčane će u novogodišnjoj noći na malom trgu zabavljati Beca Fantastik. Tačno u ponoć biće organizovan vatromet i pročitana čestitka gradonačelnika.

U većini ugostiteljskih objekata biće organizovani različiti programi a cijene dočeka kreću se od 20-60 KM koliko iznosi cijena dočeka u Hotelu “Prijedor”.

Cijena dočeka u Motelu “Bijele vode” na Mrakovici je 70 KM, a u motelu “Stakato” uz nastup poznatog Halida Muslimovića iznosi 134 KM.
I Prnjavor organizuje večeras na gradskom trgu doček Nove 2018. godine uz muziku lokalnih bendova, kuvano vino i vatromet u ponoć.

Istinito

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *