Rusi dolaze, ne dišite!

Društvo

Zbog posjete visoke delegacije Ruske federacije, u utorak 24. aprila, Policija Srpske je građane “posavjetovala” da ne izlaze na prozore, balkone i krovove, te da bespotrebno ne izlaze napolje u periodu od 11 do 17:30 časova.

Ovakvom apelu Policije Srpske pridružile su se i druge institucije koje učestvuju u organizaciji spomenute posjete Ruske delegacije.

U sklopu mjera bezbjednosti u vrijeme dolaska delegacije u utorak, 24. aprila, od 11 do 12 časova i u vrijeme odlaska od 16 do 17 časova, od aerodroma u Mahovljanima do Banjaluke biće zabranjen saobraćaj za sva motorna vozila dijelom magistralnog puta Laktaši-Gradiška, od skretanja za aerodrom do Aleksandrovca, od Aleksandrovca do Aleksandrovačke petlje, dionica auto-puta Gradiška-Banjaluka.

U tim vremenskim intervalima za sva motorna vozila biće zabranjen saobraćaj od Aleksandrovačke petlje do Klašnica, zapadni tranzit, Ulica Krajiških brigada – Ulica Ranka Šipke – Ulica Vuka Karadžića – Ulica Kralja Petra Prvog Karađorđevića – Ulica Bana Todora Lazarevića, saopšteno je iz MUP-a Republike Srpske.

Na trasi kretanja delegacije u ovim vremenskim intervalima biće ograničeno i kretanje drugih učesnika u saobraćaju, uključujući bicikliste i pješake.

MUP je apelovao na građane da na tom dijelu puta ne ostavljaju parkirana vozila, kao i da u utorak izbjegavaju kretanje ovim pravcem ali i užim centrom grada.

Iz ovog ministarstva su obavijestili i predstavnike medijskih kuća, druge subjekte, kao i građane da je, na spomenutim područjima kretanja i užeg centra Banjaluke, zabranjena upotreba dronova.

Agencije

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *