Poziv na protest protiv poskupljenja goriva

Društvo

Po društvenim mrežama širi se poruka u kojima se pozivaju građani na proteste kako bi se spriječilo poskupljenje goriva.

Na Facebooku je osnovana i grupa „Stop poskupljenju goriva!!!“ i za sada broji 800 članova. U ovoj grupi članovi razmjenju mišljenja o tome kako uticati na državu da snizi cijene goriva, ali i o svojim negativnim iskustvima na benzinskim pumpama. Članovi kažu da za 10. juna planiraju organizovati proteste na taj način što će samo zaustaviti automobile, gdje god se u tom trenutku nalazili.

Članovi ove grupe od danas su aktivniji, pa po Facebooku kruži i ova poruka: “10.06.2018 u 17 časova se zaustavlja saobraćaj baš u znak protesta cijena goriva u BiH.”

– Ovo mora da se širi dalje, da cijela BiH bude obaviještena, znači svi građani BiH 10.6.2018 u 17 časova staju na ulice gdje god se našli u tom trenutku, a bilo bi najbolje na glavnim ulicama. Pravimo zastoj na sat vremena svakog dana u 17 časova od 10. juna pa dalje sve dok se cjene goriva ne smanje. Prosto i jednostavno. ŠIRI DALJE – piše.

srpskainfo.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *