Blagić nakon saslušanja u MUP-u: SNSD pretvorio Republiku Srpsku u policijsku državu!

Društvo

Žalim što se Republika Srpska, sa SNSD-om na čelu, pretvara u policijsku državu, gdje se pritvaraju i hapse pošteni ljudi, dok se ubice slobodno šetaju zemljom, rekao je lider pokreta “Restart Srpska” nakon informativnog razgovora u policiji.

Predsjednik “Restart Srpska” Stefan Blagić u srijedu popodne je saslušan u policiji zbog učešća na protestima protiv poskupljenja goriva u Republici Srpskoj. U policiji je zadržan oko tri časa.

– Zadržan sam gotovo tri i po sata u policijskoj stanici, odnosno taman toliko da ne mogu stići na proteste zbog poskupljenja goriva, jer sam pušten malo poslije 18.00 časova, rekao je Blagić za Istinito.

Kaže da je iz pitanja koja su mu postavljana zaključio da su u policiji pokušali da mu odgovornost za organizovanje protesta u Banjaluci.

– Zanimljivo je da su pokušali da kompletne proteste prikažu kao isključivo moju odgovornost, kako bi mi mogli napisati drakonske kazne. Ipak, mislim da im to nije pošlo za rukom. Žalim što se Republika Srpska, sa SNSD-om na čelu, pretvara u policijsku državu, gdje se pritvaraju i hapse pošteni ljudi, dok se ubice slobodno šetaju zemljom, zaključio je Blagić.

U objavi na Fejsbuku Blagić je kritikovao rad MUP-a koji, kako je rekao, ne privode kriminalce i ubice već one koji ukazuju na loše stanje u društvu.

Istinito

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *