Sutra oblačno uz povremenu kišu

Društvo

Sutra se očekuje pretežno oblačno vrijeme uz povremenu kišu.

Ujutru će biti oblačno uz slabu kišu, na jugu pretežno suvo. Tokom dana ostaće oblačno i svježe vrijeme u većini predjela uz slabu do umjerenu kišu, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske.

Na jugu i jugoistoku biće nestabilno uz pljuskove sa grmljavinom, a ponegdje će biti i nešto jačih padavina.

Vjetar slab do umjeren sjevernih smjerova, a u Hercegovini umjerena bura. Jutarnja temperatura kretaće se od 10 do 16, na jugu od 18 do 22, a dnevna od 15 do 22, na jugu od 24 do 29 stepeni Celzijusovih.

Danas je bilo oblačno vrijeme, ponegdje na sjeveru i sjeverozapadu sa slabom kišom. U Hercegovini sunčano uz malu do umjerenu oblačnost.

Na jugoistoku Hercegovine zabilježen je lokalni pljusak praćen grmljavinom. Do kraja dana ili u večernjim časovima kiša i pljuskovi ponegdje praćeni grmljavinom očekuje se u većini područja.

Temperatura vazduha u 14.00 časova: Bjelašnica osam, Mrakovica 11, Han Pijesak, Mrkonjić Grad i Bihać 14, Foča i Šipovo 15, Novi Grad, Ribnik, Jajce, Prijedor i Sanski Most 16, Kalinovik, Banjaluka i Gradačac 17, Bileća, Srbac, Bugojno, Doboj, Ivan sedlo, Sokolac, Srebrenica i Tuzla 18, Sarajevo i Zvornik 19, Bijeljina, Gacko, Nevesinje i Livno 20, Brčko 21, Rudo i Stolac 23, Višegrad i Trebinje 24, Široki Brijeg 26, Grude i Mostar 28 stepeni Celzijusovih.

Agencije

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *