Banjalučani priskočili u pomoć porodici Delić

Društvo

Mještani banjalučkih naselja Motike i Petrićevac prikupili su na donatorskoj večeri 6.150 KM za porodicu Delić, čija je kuća potpuno izgorjela u požaru.

Ovo je potvrdio predsjednik humanitarne organizacije “Budi drugačiji” Draško Stanivuković i dodao da će jedno preduzeće Delićima donirati trosjed, dok će im salon keramike ugraditi pločice i urediti sanitarije.

– Donatorsko veče održano je juče u kafiću `Pink panter`, koji je bio prepun humanih građana – omladine, preduzetnika i vlasnika firmi. Novac ćemo Delićima uručiti sutra, jer očekujemo da stigne još sredstava – naveo je Stanivuković i zahvalio učesnicima akcije.

On kaže da će humanitarna akcija biti nastavljena i kroz rad mladih i volontera, koji bi trebalo da dobrovoljnim radom poput postavljanja crijepa, unošenja namještaja ili čišćenja dvorišta, zarade sredstva koja će kasnije biti proslijeđena Delićima.

– Svi koji i dalje žele pomoći da se porodici Delić što prije obezbijede uslovi za normalan život mogu da se jave na moju `Fejsbuk` stranicu ili u kafić `Pink panter`” – rekao je Stanivuković.

Kuća Dragana Delića (37) i njegove porodice u mjestu Motike izgorela je 7. oktobra.

Agencije

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *