Dragičević: Sutra gospodo poslanici dignite ruku jer dobro znate šta je istina

Društvo

Danas je 18. juni, od zločinaca nista. 85ti dan smo na Davidovom trgu tražimo istinu i pravdu koju ne dobijamo, rekao je danas okupljenim Banjalučanima Davor Dragičević.

“Dragi sine, tačno je tri mjeseca kako se nisi vratio u svoj krevet..oteli su te..i krenulo je tvoje silovanje, masakriranje, mučenje…Lepiru i Vrećo, gdje je odjevni predmet moga sina? Ko je zvao Davida Dragicevića prije tri mjeseca u 02:40..znate….. ko je ugasio telefon od mog sina u 02:40 prije tri mjeseca..to je moj telefon, to je Davidov telefon..” kazao je Dragičević..

On je rekao kako je sve ovo dugo planirano.

“Nestalo vam dijete u centru Banjaluke..planirali ste dugo šta ćete uraditi. planiram već dugo šta ću ja uraditi…Teško mi je da pričam o Davidu, da shvatim da ga nema jos teže..ubili ste ga sa naredbom..položili ste ga mrtvog izmasakriranog..položili u kanalizaciju..nikada vam neću svoga sina oprostiti..grupa Pravda za Davida vam nikad neće oprostiti Davida”.

“Sutra 19.6, narodni poslanici, dignite ruku i potvrdite šta je istina i pravda u suprotnom ne budete li se jasno odredili po pitanju ubistva Davida Dragičevića, za mene ste saučesnici u teškom ubistvu Davida Dragičevića…saučesnici ste i u maltretiranju mene i ovih ljudi oko mene…meni to radite od 18. ostalima od 26. 3. sa vašom konferencijom za štampu…” rekao je on.

“Sve vas pozivam 7.7 na miran i dostojanstven skup…da pokažemo ko smo i da piakzemo da mi volimo i ovaj grad i ovu državu i da volimo našu djecu…” poručio je Davor Dragičević.

Danas je medijima i javnosti podijeljen dokument u kom predstavnici grupe Pravda za Davida pred poslanike Narodne Skupštine šalju ova dva ultimatuma.

Buka/BN

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *