Humanitarni koncert za Milanu Gajić u Narodnom pozorištu RS

Društvo

Humanitarni koncert za Milanu Gajić “Životni ples heroja” biće održan u subotu 30. juna u Narodnom pozorištu Republike Srpske, od 20 časova.

Milana boluje od Laforine bolesti, a njena porodica se već deset godina bori da pronađe spasonosni lijek za svu oboljelu djecu. Na tom teškom i trnovitom putu njihova starija kćerka Tatjana je izgubila životnu bitku.

– Neizmjerno hvala Milaninim prijateljicama Božani Vujinović, Mariji Knežević i Katarini Ćulum koje su se mnogo angažovale da bi upriličile “Životni ples heroja” i na taj način obilježile decenijsku borbu naše Milane koja je mnogo voljela ples i aktivno se bavila njime – poručila je porodica Gajić.

Sav prihod od ove humanitarne manifestacije biće uplaćen za konačno otkrivanje lijeka protiv Laforine bolesti, porodici Gajić.

– Njihova mlađa kćerka Milana je najhrabrija osoba koju smo upoznali i voljela je mnogo ples. Cilj nam je da probudimo svijest kod ljudi o rijetkim, a teškim bolestima. Takođe da kroz plesne pokrete prikažemo jednakima kako je lijepo biti zdrav, a ako si zdrav onda si i srećan, pošto si srećan ostani takav i postani human – naveli su organizatori.

srpskainfo.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *