Davor Dragičević: David je otet i zadavljen!

Društvo

Moj sin je otet, mučen, zadavljen i na kraju položen u Crkvenu, poručio je večeras na Trgu Krajine otac ubijenog Davida, Davor Dragičević, 101. Dan okupljanja.

On je zajedno sa članovima grupe „Pravda za Davida“ javno na „stub srama“ postavio slike sa imenima svih onih poslanika u NSRS koji nisu na današnjoj sjednici glasali za izvještaj Anketnog odbora, u kome je upravo napisano ono što je i Tužilaštvo danas potvrdilo nakon tri i po mjeseca – da je David ubijen.

Moj David je anđeo, a vi ste sada svi zločinci i ubice, poručio je večeras na Trgu Krajine, otac ubijen og mladića Davor Dragičevića, upirući u prst na sve one koji nisu danas dali svoj glas ZA izvještaj Anketnog odbora, a u kome je jasno stajalo da postoje sumnje da je David ubijen, što je konačlno danas i Tužilaštvo proglasilo. Na stub srama na Trgu Krajine završili su svi uzdržani poslanici ali i oni koji nisu željeli da uopšte glasaju, na čelu sa predsjednikom Parlamenta.

Nakon tri i po mjeseca, Okružno Tužilaštvo je oci ubijenog Davida dalo informacijue na svega tri lista.. Davor Dragičević ne želi da prihvati još jedno podmetanje, da je njegov sin pao ili gurnut u kanalizaciju. David je ubijen ali ubica nema

Na Trgu Krajine po 101. Put masa građana. Psuju i vlast i poslanike ali i MUP i tužioce, za koje tvrde da su pod snažnim političkim uticajem.

Davor Dragičević tek sada je dobio vjetar u leđa da nastavi da traži pravdu. Pozvao je sve ljude koji mogu da dođu na mirni skup u subotu 7. Jula na Trg Krajine i podrže borbu da ubice mladog Davida budu izvedene pred lice pravde.

TVK3

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *