Stanivuković otkrio izbornu zloupotrebu SNSD! (VIDEO)

Društvo

Direktor Sportskog centra “Borik” Manojla Zrnić organizovao je danas sastanak za sve zaposlene u ovom gradskom preduzeću na kome je dijelio instrukcije kako da glasaju za SNSD.

Draško Stanivuiković, gradski odbornik PDP-a i kandidat ove stranke za poslanika Narodne skupštine, danas je na poziv radnika sportske dvorane “Borik” došao u dvoranu i uvjerio se na licu mjesta da se dijeli propagandni materijal Saveza nezavisnih socijaldemokrata sa uputstvima kako glasati za ovu stranku.

– Direktor je to organizovao, a radnici su mi javili. Ovo je mobing! – kaže Stanivuković u videu koji je objavio na svojoj FB stranici.

Iako je zakasnio na sastanak direktora Zrnića sa radnicima, Stanivuković je zatekao propagandni materijal sa uputstvom za glasanje za listu SNSD-a. Ovakve aktivnosti nisu dozvoljene, ali većina direktora javnih ustanova i preduzeća u Banjaluci, a najviše ih je iz SNSD, zloupotrebljavaju svoj službeni položaj i traže od radnika da glasaju za njihovu partiju.

Ovo je još jedna u nizu zloupotreba Manojle Zrnića, dugogodišnjeg SNSD-ovog direktora, koja bi njegovu partiju mogla debelo koštati.

Istinito

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *