Advokatski tim u slučaju Dragičević više ne postoji

Društvo

Jedan od članova i šef međunarodnog advokatskog tima Duško Tomić koji je angažovan u slučaju “Davida Dragičevića”, danas je kazao da više nije šef tima, te da tim više ne postoji.

Tim su činili Zora Dobričanin Nikodinović, Duško Tomić, Ifet Feraget i Anto Nobilo.

“Više nisam šef advokatskog tima Davora Dragičevića. Tim više ne postoji jer su naši stavovi različiti”, kazao je Tomić.

Podsjećamo, advokatski tim angažovan na slučaju ubistva Davida Dragičevića danas je boravio u Banjaluci gdje je imao sastanak u Okružnom javnom tužilaštvu.

Davor Dragičević je u izjavi za N1 priznao kako nije bio obaviješten o dolasku advokata, te je poručio da ukoliko uskoro ne bude pomaka u slučaju Dragičević da će se “zahvaliti na njihovoj nesaradnji”.

“Bio sam upućen, ali nisam bio obaviješten koji dan i kad. Preko svojih izvora sam saznao da su u Tužilaštvu. Mislim da oni trebaju da zastupaju Davida i Davora Dragičevića, a ne Tužilaštvo i državu. Nisam bio obaviješten uopšte da su danas u pola 3 ušli u Tužilaštvo”, kazao je Dragičević, te dodao:

“Ne bih prejudicirao neke zaključke, ali i ranije sam rekao ako bude pokušaja da se umanji zločin za ubistvo Davida Dragičevića ostaće samo jedan član advokatskog tima. Ostalim članovima tima ću se zahvaliti na neradu i biće im otkazana moja punomoć. Aposlutno neću dopustiti drugo ubistvo svoga djeteta. Ko je njih doveo, kako ih je doveo, to mene ne interesuje”.

n1info.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *