Sutra oblačno i hladno vrijeme

Društvo

Sutra će u BiH biti pretežno oblačno vrijeme sa dnevnom temperaturom od jedan do sedam, na jugu do 12 stepeni Celzijusovih.

Ujutro i prije podne biće oblačno, ponegdje sa slabom kišom ili rosuljom u sjeverozapadnim krajevima koja se može lediti pri tlu.

U višim predjelima na zapadu provijavaće slabog snijeg, dok će u Hercegovini mjestimično biti slabe kiše, a u ostalim krajevima suvo.
Popodne će se zadržati pretežno oblačno i uglavnom suvo vrijeme sa malo višom temperaturom nego danas, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske.

Duvaće slab južni i jugoistočni vjetar.

Temperatura vazduha danas u 13 časova: Han Pijesak i Sokolac minus pet, Čemerno i Bjelašnica minus četiri, Banjaluka minus tri, Srbac, Srebrenica i Ivan sedlo minus dva, Mrkonjić Grad, Novi Grad, Doboj, Prijedor, Sarajevo i Zvornik minus jedan, Bijeljina, Višegrad i Bugojno nula, Foča, Jajce i Zenica jedan stepen Celzijusov.

U Šipovu i Livnu u 13 časova izmjerena su dva stepena Celzijusova, u Gacku i Nevesinju tri, u Bileći i Mostaru sedam, Trebinju devet i Neumu 10 stepeni Celzijusovih.

Agencije

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *