Banjaluka: Ulice loše očišćene, saobraćaj otežan, autobusi kasne

Aktuelno Društvo

Zbog otežanih uslova saobraćaja na području Banjaluke u protekla 24 časa dogodile su se 32 saobraćajne nezgode, potvrđeno je iz Policijske uprave Banjaluka.

U ovim nezgodama dvije osobe su zadobile lakše povrede, a u većini slučajeva je pričinjena manja materijalna šteta na vozilima.

Snijeg koji pada od četvrtka naveče otežava saobraćaj, a vozači se žale da su nadležne službe tokom petka loše čistile kolovoz, naročito u prigradskim naseljima, zbog čega juče autobusi na nekim linijama nisu vozili.

Juće je povremeno u prekidu bio i prigradski saobraćaj, a grašani javljaju da su pojedine ulice bile neprohodne za vozila.

Zbog velikog broja zahtjeva, juče se tražilo i taksi vozilo više, a taksi službe nisu mogle da odgovore na brojne zahtjeve građana.

Odvažnijim Banjalučanima nije smetalo ni da se popnu na biciklo i upute na željeno odredište.

Danas je situacija nešto bolja, padavina je manje, a ulice i trotoari u centru Banjaluke su uglavnom očišćene i posute solju.

Autoputevi Banjaluka – Gradiška i Autoput “9. januar” juče su bili slabo očišćeni, a vozači se žale da ni danas nije mnogo bolja situacija.

– Čisto je samo u tunelima, za pola sata prelazimo po 30 km, žale se vozači na društvenim mrežama.

Istinito

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *