Narednih dana slabe padavine uz niske temperature

Društvo

U BiH sutra će biti pretežno oblačno i veoma hladno vrijeme, u većini predjela sa mjestimičnim slabim snijegom, na jugu slabom kišom.

Jutro će biti oblačno i veoma hladno, sa slabim snijegom, koji će padati i tokom dana, a u Hercegovini kiša, saopštio je Hidrometeorološki zavod Republike Srpske. Prema večeri i u noći na utorak, očekuje se prestanak padavina u većni predjela.

Sutra će vjetar biti slab sjeverni i sjeveroistočni, a u Hercegovini umjerena bura, saopštio je Federalni hidrometeorološki zavod.

Jutarnja temperatura od minus osam do minus tri, na jugu do minus jedan, a u višim predjelima do minus 12, a maksimalna dnevna minus četiri do nula, na jugu do šest, a u višim predjelima minus sedam.

U utorak, 18. decembra, jutro će oblačno, hladno i mjestimično sa slabim snijegom na istoku. Tokom dana doći će do djelomičnog razvedravanja, pa će biti sunčanih intervala, suvo i hladno.

Jutarnja temperatura od minus osam do minus tri, na jugu oko minus jedan, u višim predjelima do minus 12, a najviša dnevna od minus jedan do tri, na jugu do šest, a u višim predjelima minus tri stepena Celzijusova.
U srijedu, 19. decembra, jutro vedro i veoma hladno. Tokom dana sunčano i prohladno, uz malu do umjerenu dnevnu oblačnost. U pojedinim kotlinskim predjelima i oko rijeka magla će se zadržavati i tokom dana.

Jutarnja temperatura od minus devet do minus tri, na jugu oko minus jedan, u višim predjelima do minus 12, a najviša dnevna od minus jedan do tri, na jugu do osam, u višim predjelima minus dva stepena Celzijusova.

U četvrtak, 20. decembra, jutro će biti pretežno oblačno i dalje hladno, ali uz popuštanju jake hladnoće. Tokom dana ostaje oblačno a popodne i prema večeri slab snijeg prvo na planinama, s tendencijom širenja prema svim predjelima u noći na petak.

Na jugu sa mjestimičnom kišom, a prema visokoj Hercegovini i sa kišom koja ledi pri tlu.

Jutarnja temperatura od minus šest do minus jedan, na jugu oko dva, a najviša dnevna od jedan do pet, na jugu do 10, u višim predjelima minus jedan stepen Celzijusov.

Agencije

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *