Suzana Radanović: Večeras palim svijeću za svog sina u hramu Hrista Spasitelja

Društvo

Suzana Radanović, majka ubijenog Davida Dragičevića, najavila je da će večeras u 18 časova biti u sabornom hramu Hrista Spasitelja u Banjaluci.

– U 18 sati palim svijeću za svog sina u hramu Hrista Spasitelja – najavila je Suzana Radanović, majka ubijenog Davida Dragičevića.

Zbog činjenja krivičnih djela i prekršaja tokom održavanja javnih okupljanja grupe “Pravda za Davida“, ubuduće slijedi prekid i sprečavanje njihovog održavanja.

– Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, zbog nepridržavanja obaveza propisanih zakonom, na prijavljenom skupu 30. decembra, izvršena su i određena krivična djela, uhapšene određene osobe, dok se za nekim osobama traga – saopšteno je iz PU Banjaluka.

Dalje navode, organizator javnog skupa se nije pridržavao obaveza propisanih Zakonom o javnom okupljanju RS, te je prijavljeni javni skup, nakon održavanja na Trgu Krajine, nastavio kao javni skup u pokretu, koji kao takav nije bio prijavljen.

Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka pokrenuli su danas, u skladu sa Uputstvom o vršenju potražne djelatnosti, raspis o traganju za sljedećim licima D.D, S.M, A.G, S.B. i NJ.T, svi iz Banjaluke, zbog sumnje o počinjenim krivičnim djelima i prekršajima, saopšteno je iz policije.

Policijski službenici će, dodaju, preduzeti sve mjere i radnje na pronalasku navedenih lica i dokumentovanju počinjenih krivičnih djela i prekršaja.

Na spisku osoba za kojima se traga je Davor Dragičević (1969), otac ubijenog Davida. Ostale tražene osobe su: Stela Milanović (1964), Aleksandar Gluvić (1997), Stefan Blagić (1991) i Njegoš Tomić (1982), Draško Stanivuković.

Aleksandar Gluvić se u međuvremenu javio u Policijsku upravu Banjaluka.

srpskainfo.com

Tagged

1 thought on “Suzana Radanović: Večeras palim svijeću za svog sina u hramu Hrista Spasitelja

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *