Suzana Radanović: Smjene u MUP RS mazanje očiju

Društvo

Majka stradalog mladića Davida Dragičevića, Suzana Radanović, obratila se članovima grupe “Pravda za Davida” kazavši kako se nadala da je, nakon informacije o smjenama načelnika u MUP RS, počela “čistka”, ali je “shvatila da je to mazanje očiju”.

 

– Pomjereni su na druga mjesta. Ti ljudi vjerovatno puno znaju i ne smiju im ništa – kazala je Radovanović.

 

Članovima grupe “Pravda za Davida” poručila je da ne čekaju Davora te da moraju uraditi nešto sami, prenio je Klix.ba.

 

– Davor je dao svoj maksimum, pustite ga da malo odmori. Droga nam je na ulici već odavno. Međunarodna zajednica očigledno ne želi da se miješa. Trebalo bi da se organizujete i krenete na granicu u Gradišku pa kada Evropa vidi šta nas je možda ih bude strah od tolikog naroda, pa poduzmu nešto. Da su im zaprijetili iz međunarodne zajednice ne bi ih stavili na bolja mjesta – kazala je ona.

 

Zahvalila se ljudima koji svako veče pale svijeće za Davida u Sabornom hramu Hrista spasitelja kazavši kako ne može biti uz njih zbog obaveza djece u Austriji, ali i da joj ne bude dobro kada god dođe u Banjuluku.

 

Osvrnula se i na priče o komentarima zbog čega podržavaju Muriza Memića jer su različitih vjera, poručivši kako nema vjere kada je dijete u pitanju.

 

– Dženanova majka isto plače kao i ja. Dženanova krv je prolivena kao i krv mog Davida. To nema veze sa vjerom – naglasila je.

 

Na kraju je spomenula i donacije koje su uplaćivane na Davorov račun, a za koje su pojedinci tvrdili da ih Davor troši, kazavši da na te račune donacije odavno ne dolaze i da se na njima nalazi blizu 30.000 KM.

 

– Od tog novca smo plaćali advokata, a sve možete provjeriti u bankama – poručila je.

 

srpskainfo.com

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *