“Utisak nedelje” i Olja Bećković se vraćaju na male ekrane

Društvo Region

Televizijski kanal TOP, koji djeluje u sastavu United Media, od prvog aprila startuje sa novom programskom šemom u kojoj će se naći i politički tok šou “Utisak nedelje” sa Oljom Bećković.

 

Od emitovanja posljednje emisije “Utisak nedelje” prošle su četiri i po godine, a gledaoci TOP kanala će nedeljom uveče moći da uživaju u ovom prepoznatljivom formatu koji će, kao i do sada, uređivati i voditi Olja Bećković.

 

– Veliko nam je zadovoljstvo što možemo da objavimo da smo sa autorkom emisije Oljom Bećković postigli dogovor i što se jedna takva emisija kao što je “Utisak nedelje” vraća na male ekrane, baš na TOP kanal. Ukidanje emisije na jesen 2014. godine ostavilo je prazninu u medijskom prostoru Srbije, a osluškujući želju publike, videli smo da nedostaje otvoren i beskompromisni način razgovora Olje Bećković i njen stil uređivanja. Emisija će ići svake nedelje, zadržaće svoj prepoznatljiv koncept u kojem će autorka sa svojim gostima u studiju razgovarati o događajima koji su obeležili proteklu sedmicu, navode u TOP kanalu.

 

“Utisak nedelje”, emisija u kojoj je svake nedjelje od 21.00 čas Olja Bećković sa gostima razgovarala o događajima koji su obilježili proteklu sedmicu, televizija B92 nije nastavila da emituje u septembru 2014. godine, kako je bilo predviđeno.

 

Novinarka Olja Bećković, nakon što je emitovanje emisije prolongirano, a potom otkazano, izjavila je da njena emisija “zabranjena”, a kao glavnog krivca za to označila tadašnjeg premijera Srbije Aleksandra Vučića.

 

Istinito

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *