Davor Dragičević objavio snažnu poruku

Društvo

Uskoro će se navršiti godinu dana od ubistva mladog Banjalučanina Davora Dragičevića, a njegov otac Davor se ponovo oglasio na društvenim mrežama gdje je objavio emotivnu poruku uz nekoliko fotografija.

 

Nakon nekog vremena Davor se ponovo aktivirao na mreže. On je početkom godine napustio BiH, a policija za njim raspisala potragu.

 

– Prije godinu smo imali jedan drugog, kuću, cuku, zagrljaj, poljubac, osmijeh tvoj, najdraži na svijetu. Ti si sad u zemlji, ja van zemlje. Dušmani te ubiše, mene još nisu. Ubice sa svojom djecom, ja bez tebe i tvog osmijeha. Osta, sine, kuća prazna, tvoja soba, tvoj miris. Bez tebe ne mogu, ne ide. Znaš da te tata voli. Evo i godina će kako mi te nema, nema ni u san da te bar tata vidi. Ja svoj put znam, sine moj, dušo moja. Tata sve zna. Voli te tata, dušo moja. Uzeli ste mi Đakca, uzeću vam sve – napisao je Davor.

 

Dragi moj sine DUŠO moja, DRAGI NAŠ DAVIDE DUŠO NAŠA, Prije godinu dana imali smo jedan drugog, kuću, cuku, zagrljaj,…

Gepostet von Davor Dragičević am Mittwoch, 13. Februar 2019

 

Davor Dragičević se nalazi na nepoznatoj lokaciji, ali je u ekskluzivnom razgovoru za Srpskainfo kazao da je na sigurnom.

 

Policija za njim traga od 30. decembra prošle godine nakon protesta u kojima su građani Banjaluke i grupa “Pravda za Davida” otjerani s Trga Krajine.

 

Od tada im je zabranjeno okupljanje tamo, pa svake večeri pale svijeće u Hramu Hrista Spasitelja.

 

srpskainfo.com

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *