Poziv za izradu viber stikera sa motivima Banjaluke

Društvo

U susret manifestaciji „Proljeće u Banjaluci“, Grad Banja Luka poziva sve zainteresovane kreativce sa područja Banje Luke da putem jedinstvenog dizajnerskog rješenja predstave svoj grad u formi Viber stikera.

 

Dizajnersko rješenje treba da bude inspirisano Banjom Lukom, njenim znamenitostima, kulturno-istorijskim nasljeđem, specifičnostima, ličnostima, manifestacijama koje se organizuju u gradu, lokalnim izrazima ili rečenicama (npr. „Nađimo se u Parkiću“).

 

Jedan stiker se mora odnositi na manifestaciju „Proljeće u Banjaluci“, u okviru koje i organizujemo promociju našeg grada putem Viber stikera.

 

Vaš dizajn za stikere može se sastojati od skice, vektorskog formata ili slike nastale na osnovu fotografije, ali i sačinjeni od likova, slike ili samo riječi.

 

Potrebno je kreirati deset stikera, u punoj boji. Dizajn treba poslati u JPG/PNG formatu, uz kraći prateći tekstualni opis.

 

Nije dozvoljeno koristiti Viber logo, niti bilo koje postojeće Viber stiker karaktere, a zvanična uputstva za izradu stikera od strane kompanije Viber preuzmite OVDJE.

 

Dizajn mora biti u potpunosti originalan i bez previše detalja, jer je potrebno da bude jasan, komunikativan i jednostavan za korišćenje u razmjenjivanju poruka.

 

Konkurs je otvoren do 5. aprila 2019. godine, a idejna rješenja treba poslati putem elektronske pošte na adresu: javnost@banjaluka.rs.ba

 

Najbolje dizajnersko rješenje biće nagrađeno sa 1.000 KM, drugo sa 500 i treće sa 300 KM.

 

Prispejele radove ocijeniće stručna komisija, koju će formirati Gradska uprava, a prispjeli radovi biće vrednovani do 15. aprila.

 

Izradu stikera i unapređenje postojeće „Viber zajednice“ grada Banja Luke finansijski će podržati kompanija „Prointer ITSS“.

 

 

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *