Banjaluka: Do četvrtka prijava projekata udruženja građana

Društvo

Info-dan o javnom pozivu za sufinansiranje projekata udruženja građana koji će se realizovati na području grada u 2019. godini održan je danas, 18. marta u Domu omladine.

 

Predstavnici Odjeljenja za kulturu, turizam i socijalnu politiku predstavili su ovaj poziv prisutnim udruženjima građana koji su i na ovaj način mogli da saznaju sve informacije koje su im potrebne u vezi sa javnim pozivom, koji je otvoren do četvrtka, 21. marta.

 

Resorno odjeljenje je u saradnji sa Gradskom razvojnom agencijom prošle sedmice organizovalo i jednodnevnu obuku o pisanju projektnog prijedloga. Na radionici je prisustvovalo 30 kandidata, predstavnika raznih udruženja sa kojima je detaljno obrađena metodologija pripreme projektnog prijedloga. Predavanje je održala Vesna Marinković Vojvodić predstavnik Gradske razvojne agencije. Cilj pomenute obuke je da se unaprijedi kvalitet projekta sa kojima udruženja apliciraju na navedeni poziv, što će ukupno doprinijeti jačanju kapaciteta udruženja građana sa područja grada.

 

Kompletan javni poziv i prateće obrasce preuzmite ovdje.

 

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *