Banjaluka: Poziv za nove ideje za razvoj turizma

Društvo

Odjeljenje za kulturu, turizam i socijalnu politiku raspisalo je danas javni poziv za prijavu projekata za razvoj turizma za sufinansiranje iz budžeta Grada na temu „Inovacije u oblasti turizma s ciljem razvoja turizma u gradu Banja Luka“.

 

Kako je navedeno, cilj javnog poziva je da se kreiraju i promovišu novi proizvodi u oblasti turizma koji će doprinijeti stvaranju prepoznatljivosti imidža Banje Luke kao turističke destinacije.

 

Na javni poziv, koji je otvoren do 10. aprila, mogu se prijaviti udruženja građana koja su registrovana kod nadležnog organa za obavljanje djelatnosti turizma ili sa turizmom neposredno povezanih djelatnosti (kulturne, sportske i ostale srodne djelatnosti koje se mogu turistički valorizovati) i koja imaju sjedište ili registrovanu organizacionu jedinicu na području grada Banja Luka.

 

Udruženje koje je prijavilo projekat za sufinansiranje putem javnog poziva dužno je da ga realizuje najkasnije do kraja 2019. godine.

 

Prema pozivu, predviđen je maksimalan iznos do 8.000 KM po pojedinačnom projektu. Prijavljeno udruženje može prijaviti jedan projekat.

 

Prijave na javni poziv sa potrebnom dokumentacijom dostavljaju se Odjeljenju za kulturu, turizam i socijalnu politiku, putem protokola, kancelarija broj 14, Gradske uprave Grada Banja Luka, u zatvorenoj koverti, sa naznakom: Javni poziv za prijavu projekata za razvoj turizma za sufinansiranje iz budžeta Grada Banja Luka, broj: 10-325-6/19, svaki radni dan od 8.00 do 15.00 časova ili putem pošte – preporučeno, na adresu, sa naznakom za Javni poziv za prijavu projekata za razvoj turizma za sufinansiranje iz budžeta Grada Banja Luka, broj: 10-325-6/19, Grad Banja Luka, Gradska uprava, Odjeljenje za kulturu, turizam i socijalnu politiku, Trg srpskih vladara 1, kancelarija br. 14, 78 000 Banja Luka.

 

Sve informacije u vezi sa javnim pozivom mogu se dobiti putem telefona broj 051/244-444 lokal 731, ili direktno, u kancelariji broj 27.

 

Kompletan javni poziv i prateću dokumentaciju možete preuzeti ovdje.

 

 

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *