Turistička promocija Višegrada u Tokiju

Društvo

Načelnik opštine Višegrad Mladen Đurević razgovarao je danas sa predstavnikom Agencije za promociju stranih investicija BiH u Japanu Šigehikom Nišihama o predstavljanju ove lokalne zajednice u Japanu, te o apliciranju projekata prema japanskoj Vladi.

 

Đurević je rekao da sa Nišihamom ima dobru saradnju, te da je Višegrad promovisan u turističkim brošurama Japana, a zahvaljujući ovoj saradnji opština je aplicirala za rekonstrukciju Osnovne škole “Vuk Karadžić” i taj projekat je uspješno završen.

 

– Nastavljamo saradnju i sada ćemo konkurisati za projekat pomoći Domu zdravlja. Vjerujem da ćemo uspjeti u tome na zadovoljstvo svih – dodao je Đurević i zahvalio Šigehiku za posjetu i dobru promociju ove lokalne zajednice u njegovoj zemlji.

 

Nišihama je rekao da voli da dođe u Višegrad, te da mu se dopada gostoprimstvo tamošnjih ljudi.

 

– Višegrad je veoma lijep i na više načina nastojim da promovišem te prirodne ljepote. U saradnji sa lokalnom zajednicom radimo na kvalitetnim projektima, s ciljem razvoja ove opštine – naveo je Nišihama.

 

Sastanku, koji je održan u opštini Višegrad, prisustvovala je i direktor višegradske Turističke organizacije Olivera Todorović.

 

Predstavnik Agencije za promociju stranih investicija Šigehiko Nišihama 30 godina prati dešavanja u BiH i vodeći je predstavnik na polju ekonomske i kulturne saradnje.

 

Agencije

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *