Nova humanitarna akcija Udruženja “Misli dobro”

Društvo

Udruženje „Misli dobro“ pokrenulo je novu humanitarnu akciju. Zajedno sa saradnicima i kompanijama „Krajina Klas“, „Euro Gas“ i „Knežević entering“, obezbijedili su novac za zamjenu stolarije na dijelu objekta gdje se nalazi vrtić u JU Centar za obrazovanje i vaspitanje i rehabilitaciju slušanja i govora u Banjaluci.

 

– Dio novca obezbijeđen je i za obnovu sale za fizičko vaspitanje i obrazovanje, ali bez pomoći pojedinaca, kompanija i institucija, kompletna rekonstrukcija sale, koja košta oko 10.000 KM, neće biti moguća. Sala za fizičko vaspitanje u ovoj jedinstvenoj ustanovi u Republici Srpskoj u kojoj je boravak besplatan za sve mališane je, zbog hladnoće, od oktobra do marta neuslovna i potpuno neupotrebljiva, iako je djeci koja imaju poteškoće u razvoju fizička aktivnost možda i najvažnija – saopšteno je iz Udruženja.

 

Pozivaju kompanije, pojedince i institucije da im se pridruže u ovoj akciji, i u skladu sa svojim mogućnostima pomognu da mališani i zaposleni rade i borave u boljim uslovima.

 

Dodatne se informacije mogu dobiti na kancelarija@mislidobro.org ili na 065 335 350.

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *