Sutra suvo i oblačno vrijeme

Društvo

U BiH sutra će biti pretežno suvo vrijeme, uz umjerenu do pretežnu oblačnost, dok se u večernjim časovima mogu očekivati kiša i pljuskovi.

 

Dnevna temperatura vazduha iznosiće od 12 do 18 stepeni Celzijusovih. Jutro će biti pretežno oblačno sa mjestimičnom kišom na jugu i temperaturom vazduha od šest do 12 stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

 

U Hercegovini će tokom čitavog dana povremena padati kiša i pljuskovi praćeni grmljavinom, gdje se lokalno mogu očekivati i obilnije padavine, naročito u drugom dijelu dana.

 

Duvaće slab do umjeren vjetar južnog smjera, dok lokalno povremeno može biti i jakih udara juga, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

 

Temperatura danas u 13 časova

 

Bjelašnica jedan, Sokolac i Bugojno pet, Ivan sedlo i Zenica šest, Sarajevo, Foča i Rudo sedam, Jajce osam, Bijeljina, Han Pijesak i Višegrad devet, Brčko, Kalinovik, Srebrenica i Gacko 10, Mostar, Nevesinje, Zvornik, Mrkonjić Grad i Tuzla 11, Prijedor 12, Banjaluka, Doboj i Bileća 13, Trebinje 15, te Bihać i Neum 16 stepeni Celzijusovih.

 

Agencije

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *