Pripremni radovi za početak izgradnje rusko-srpskog centra

Društvo

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da su u toku neophodni pripremni radovi za početak izgradnje rusko-srpskog pravoslavnog centra u Banjaluci.

 

Dodik je pojasnio da se pokušava sve obezbijediti da bi izgradnja bila efikasna, te da je na današnjem sastanku sa Njegovim preosveštenstvom episkopom banjalučkim Jefremom o načinu na koji se sve to radi.

 

“Vlasti Republike Srpske odobrile su značajan novac u tom pogledu i dobićemo još”, rekao je Dodik novinarima u Banjaluci poslije sastanka sa vladikom Jefremom.

 

On je dodao da je pristup koji ima vladika Jefrem garancija kvaliteta da će to biti jedan od najljepših vjerskih objekata u Banjaluci.

 

“Zahvaljujući vladici Jefremu i njegovom pregalaštvu u Banjaluci je napravljeno mnogo vjerskih objekata”, istakao je Dodik.

 

Tokom susreta sa banjalučkim vladikom pred najradosniji hrišćanski praznik Božić, Dodik je poželio srećan Božić i puno zdravlja vladici Jefremu, Eparhiji, sveštenstvu i vjernicima.

 

“Božić je dan kada se okupljaju porodice i kada se obilježavaju naše najvažnije vrijednosti. Republika Srpska i to je razlog što sam danas ovdje”, rekao je Dodik.

 

Agencije

1 thought on “Pripremni radovi za početak izgradnje rusko-srpskog centra

  1. Bogami Preosvećeni Vladiko nece ovo na dobro izaci. Prvo sta ima SPC sa izgradnjom Rusko-Srpskog centraz. Drugo i ako se treba graditi on mora biti Srpsko-Ruski centar. Treće kaze baja dobićemo još para umesto da kaže zaradićemo još para. U ovom svetu ništa nije džabe pa to dobićemo me podseća na milione koje smo dobili kroz mali i veliki ruski kredit. Ovo je jednostavno baja uspeo sve u kompletu da upropasti i bojim se da će mo za koju godinu živeti gore nego što ljudi žive u Severnoj Koreji, ali nema veze neka je naš veliki vođa, veliki dezerter, najveći švercer i veliki NATO prijatelj živ i zdrav, kao i njegov Prointer

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *